{ "title": "Beyaz Tv Frekans 2016", "image": "https://www.uydufrekanslari.gen.tr/images/Beyaz-Tv-Frekans-2016-85.jpg", "date": "19.01.2024 23:42:55", "author": "Yunus Emre Ateş", "article": [ { "article": "
Beyaz Tv Frekans 2016, Beyaz Tv 2013 yılında SD kalitede yayın hayatına başlamıştır. Beyaz Tv HD yayını olarak yüksek çözünülürlükte de yayın yapmaktadır. 15 Temmuz 2014 tarihinde HD yayınlara başlamıştır. Beyaz Tv'nin yayın içerikleri; aktüel, magazinsel programlar, yemek programları, gezi, sinema programları, sağlık programları, dini yayınlar, yaşam programları, ekonomi, siyaset ve tartışma programları, eğlence, kültür sanat programları, dizi filmleri, otomobil programları, çocuklar için yapımlar, belgesel yapımları ile izleyicinin karşısına çıkmaktadır.

Beyaz TV 2016 yılı Frekans Bilgileri

Uydu alıcısının kumandası yardımı ile, menü tuşuna basılır. Uydu alıcısının marka ve modeline göre farklı menüler ile karşılaşılabilir. Genelde; kanal tarama, manuel arama, kanal ekleme, el ile arama gibi seçeneklerle karşımıza çıkar. Bu seçeneklerden herhangi birine, aşağı yukarı ve ok tuşlarıyla gelinir. Alıcının marka ve modeline göre, kumandanın aşağı yukarı ok tuşu ile, tp frekans, alış frekansı, frekans, uydu frekansı gibi seçeneklerden birisine gelinir. Frekans bilgisi, 12380 olarak girilir. Sistemde açılan pencerede sembol oranı ya da symbol rate yazan bir seçenek çıkacaktır. Bu oran 3000 olarak yazılır. Aynı pencerede, polarizasyon ya da pol şeklinde bir bilgi çıkmaktadır. Sağ sol tuşlarıyla, Dikey (Vertical, V) seçilir. Aynı pencerede fec oranı, fec kodu ya da fec şeklinde bir yazı görülür. Sağ sol ok tuşlarıyla 5/6 oranı seçilir. Fec seçeneği yok ise buna gerek olmadığı anlamına gelir. Son adımda ise kumandanın ok tuşuna basılır. Arama başlata tıklanır. Bazı modellerde tp ara seçeneği de olabilir.

Diğer Sağlayıcılar
" } ] }